Tuesday, February 2

PDN: Pacific Daily News

We buy the newspaper, and like in the American movies they throw it under your carport. Bas first thing to do in the morning is finding the newspaper and read it. Ekko gets interested too. After reading an article about a containership that lost some of its containers with the rough winds that was around the island for weeks, he was building one. Luna was lying next to him (Ekko was napping) and enjoying rolling towards him.


We kopen de krant en zoals in de Amerikaanse film gooien ze het de tuin in. Het eerste wat Bas doet ‘s ochtends is de krant zoeken en ze lezen. Ekko is ook meer en meer geïntersseerd. Na het lezen van een artikel over een containerschip dat wat zijn lading verloren was op de wilde zee (het is hier al weken stormachtig) bouwde hij ere en. Luna lag de hele tijd naast hem (Ekko sliep) en vond het leuk om naar hem toe te rollen en terug.




1 comment:

  1. bedankt, leuke foto's en teksten. Fijn om zo ver en toch dichtbij te kunnen zijn!
    Ook onze lieve groeten aan de vrienden en speciaal aan Gisela en Rony!!
    Groetjes aan de kindjes en veel leesplezier in de krant..... als ze gelezen zijn kan je er nog altijd papier-maché van maken hé. Dubbel plezier!
    groetjes van Thieu en Marleen

    ReplyDelete